top of page
muziekconcert

FEESTWEEK & FESTIVAL

Een week lang feest vraagt voor intensieve begeleiding. Wij ondersteunen al jaren diverse feestweken en hebben inmiddels een schat aan kennis opgebouwd. Voor de organisatie van een feestweek willen wij graag een partner zijn die meedenkt in creatieve oplossingen om zodoende het hoogst haalbare resultaat neer te zetten voor uw feestweek. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden.

Artiesten

Fiege Productions heeft een breed aanbod aan artiesten. Van kleinschalige lokale artiesten tot de grote entertainers. Bijpassend aan het feestconcept zijn er natuurlijk vele opties mogelijk, van een DJ, Zanger of Band tot aan een volledig Feestteam. Jullie eigen invulling met favorieten artiesten is natuurlijk van harte welkom. 

Geluid

Een goed feest begint bij goede muziek. U wilt de muziek natuurlijk goed kunnen horen en ook de kwaliteit moet goed zijn. Wij werken met- en verhuren uitsluitend de beste merken zoals: L-Acoustics, AED Audio, Pioneer, Shure, Allen & Heath. Bij ons huurt u dus met zekerheid.

Special FX

Wij verzorgen de meest uiteenlopende effecten waarmee u bij uw evenement een wow-effect creëert. Zowel voor indoor als outdoor evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden.

Licht

Om de juiste sfeer te creëren maken wij gebruik van de nieuwste LED techniek. Zo hebben wij een breed aanbod aan bewegend licht waarmee we de mooiste effecten kunnen creëren. Voorafgaand maken wij een 3D tekening van de te verwachten lichtshow.

Rigging - Podium

Goede artiesten verdienen het beste podium. Wij verhuren alle mogelijke podiums die u zich kunt bedenken. Van mobiele podiumwagens en overdekte podiums tot losse podiumdelen. Bijpassend aan het podium leveren wij de juiste truss-constructies. Eigenlijk is alles mogelijk, daag ons uit en wij leverende een unieke stage.

Technische Ondersteuning

Fiege Productions is gespecialiseerd in de bediening van professionele AV apparatuur. Wij leveren additioneel geluid-, video- en lichttechnici om uw bedrijfspresentatie productioneel tot het gewenste eindresultaat te maken. 

Wat onze klanten zeggen?

Confetti bij nachtconcert

Sophia Gelissen

Fijne samenwerking en communicatie. Hebben met veel plezier genoten van het top entertainment en wat zag ons kantoor er mooi uit. Op naar volgend jaar!
bottom of page