top of page
Een toast uitbrengen

BEDRIJFSFEEST

Bedrijfsfeesten zijn er in vele soorten en makten. Denk hierbij aan een jubileumfeest, opening van een bedrijfspand, personeelsborrel of de introductie van een nieuw product of dienst. Er is altijd wel een reden voor een bedrijfsfeest. Een feest waar iedereen nog lang over zal napraten en waar elke bezoeker met een glimlach aan terug denkt. Door onze veelzijdige en jarenlange ervaring met dit soort feesten kunnen wij u van dienst zijn met de materialen en kennis die u nodig heeft. Fiege Productions zal u verrassen!

Artiesten

Fiege Productions heeft een breed aanbod aan artiesten. Van kleinschalige lokale artiesten tot de grote entertainers. Bijpassend aan het feestconcept zijn er natuurlijk vele opties mogelijk, van een leuke DJ, Zanger of Band tot aan een volledig Feestteam. Jullie eigen invulling met favorieten artiesten is natuurlijk van harte welkom. 

Technische Ondersteuning

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van professionele AV apparatuur. Als licht, geluid en video verhuur bedrijf verzorgen we vele soorten evenementen en nemen hierbij alle zorgen uit handen. Dit alles om uw event productioneel tot het gewenste eindresultaat te maken

Hapjes

Ook de catering kan door ons worden verzorgd. Wij werken samen met de beste cateraar om zo heerlijke hapjes te kunnen serveren. Fiege Productions heeft een samenwerking met Kragtwijk Finest Food  

Aankleding

Voor de volledige aankleding van jullie feest locatie heeft Fiege Productions ook de leukste ideeën. Wat dachten jullie van een photobooth, LED dansvloer, gekleurde verlichting en maatwerk versiering. Door onze samenwerking met Bedrijfskerstfeesten.nl, verzorgen wij ook de mooiste kerstborrels. 

Locatie

Het feest kan natuurlijk bij jullie op de eigen locatie gehouden worden, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor onze externe feest locaties. Door heel Nederland hebben wij contact met de meest sfeervolle locaties. In Amsterdam hebben we tevens mogelijkheden op diverse partyschepen.

Drankjes

Door ons totaal concept is het ook mogelijk dat wij zorg dragen voor de drankjes. Fiege Productions heeft een samenwerking met meerdere horeca leveranciers, zo verzorgen wij prachtige cocktails bars en de leukste bar stands. 

Wat onze klanten zeggen?

Confetti bij nachtconcert

Sophia Gelissen

Fijne samenwerking en communicatie. Hebben met veel plezier genoten van het top entertainment en wat zag ons kantoor er mooi uit. Op naar volgend jaar!
bottom of page