top of page
conventie

BEDRIJFSPRESENTATIE

Tijdens een presentatie stelt u alles in het werk om uw bedrijf, product of boodschap op positieve wijze aan het publiek over te dragen. Wij bieden hierbij graag de helpende hand en bespreken graag met u welke audiovisuele invulling het best gebruikt kan worden bij uw project. Onze klanten kunnen leunen op onze rijke ervaring; wij stellen al vele jaren geluid, verlichting, podia, televisies en led schermen beschikbaar voor presentaties door heel het land.

Geluid

Bij presentaties worden boodschappen veelal verbaal overgebracht op het publiek. Daarom moet u er op kunnen vertrouwen dat sprekers goed verstaanbaar zijn. De hoofdrol is hierbij weggelegd bij de presentator, maar de rol van geluid dient niet te worden onderschat. Zelfs als de presentator een zeer goede prater is die beschikt over een krachtige en heldere stem, zal de informatieoverdracht niet optimaal zijn als de kwaliteit en/of instellingen van de gehuurde geluidsapparatuur niet goed is.

Licht

Om de juiste sfeer te creëren kunt u gebruik maken van onze LED verlichting waarmee we iedere gewenste kleur kunnen maken. Ook beschikken wij over breed aanbod aan front-spots om uw sprekers in de juiste verlichting te plaatsen.

Technische Ondersteuning

Fiege Productions is gespecialiseerd in de bediening van professionele AV apparatuur. Wij leveren additioneel geluid-, video- en lichttechnici om uw bedrijfspresentatie productioneel tot het gewenste eindresultaat te maken. 

Video

U bent ongetwijfeld bekend met bovenstaande spreuk, een spreuk waarvan bewezen is dat het in de meeste gevallen een correctie conclusie is. Bij presentaties is het daarom van groot belang om uw boodschap op een krachtige wijze over te brengen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres, dankzij ons uitgebreide assortiment beschikken wij ook voor uw presentatie over het meest geschikte beeldscherm.

Podium

Ook een podium mag niet ontbreken, wij leveren deze in iedere gewenste afmeting en hoogte. Vaak kiezen wij ervoor een zwart pipe-and-drape achterdoek te plaatsen, zodat alles er keurig uit komt te zien. 

Livestreaming

Met een interactieve livestream van uw presentatie kunnen de kijkers tóch uw presentatie bijwonen en eventueel ook live reageren zodat u interactie kunt opbouwen met uw publiek. Wij nemen graag alle technische zorgen uit handen om dit op een kwalitatieve manier mogelijk te maken.

Wat onze klanten zeggen?

Motiverende Lezing

Sophia Gelissen

Fijne samenwerking en communicatie. Hebben met veel plezier genoten van het top entertainment en wat zag ons kantoor er mooi uit. Op naar volgend jaar!
bottom of page